dilluns, 7 de juny de 2021

Xerrades 2021: FET!

 ðŸ”š Donem per finalitzades les xerrades del Projecte Educatiu "El mosquit tigre a l'escola" amb aquest recull de fotografies, dibuixos i, fins i tot, apunts dels alumnes!

🌐 Hem fet un total de 250 xerrades a 131 escoles diferents, 10 de les quals telemàtiques, arribant a gairebé 5.000 alumnes de la província de Girona.

🖥️🖱️ Encara estem acabant de redactar alguns informes sobre les mostres que ens han fet arribar les últimes escoles on hem anat. Podeu consultar els resultats fins al moment a través d'aquest enllaç, on hi anirem actualitzant les noves dades que ens vagin arribant. També podeu consultar les dades sobre les espècies obtingudes en anys anteriors a la vostra escola i així comparar.

📆Moltes gràcies a totes les escoles participants i als i les alumnes per l'esforç dedicat en el recull de mostres! Esperem tornar-nos a trobar l'any que ve!

😍Us deixem a continuació apunts d'uns alumnes d'una xerrada telemàtica, i també un dibuix fet durant una xerrada presencial. Ens ha fet molta il·lusió!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada